Stark's natuurlijke tandpasta tabletten

Just bite & brush!

Een traditioneel recept

herondekt.

Stark’s is back! Het premium mondverzorgingsmerk uit 1830 is door de kleinzoon van de toenmalige apotheker én een van de eerste tandartsen van Nederland die tandpoeder in Nederland introduceerde nieuw leven ingeblazen. Maar natuurlijk wel aangepast naar de moderne standaarden. Tandpasta tabletten in plaats van poeder voor extra gemak, een vernieuwd recept en een opgefrist uiterlijk, maar nog steeds zónder vulmiddelen, chemicaliën, allergenen en kleurstoffen of plastic tubes. 100% natuurlijk, 100% duurzaam. 

Stark's originals

met en zonder fluoride.

Stark’s originals worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die actief zorgen voor een goede mondhygiëne en tandbederf tegengaan. Poets je twee keer per dag met onze minty tabletten, dan ben je dus altijd verzekerd van een frisse adem, sterke tanden en een stralende witte lach!
Iedere Stark’s verpakking bevat 65 minty tandpasta tabletten, waarmee je evenlang doet als een tube reguliere tandpasta. 

  • Verwijdert en voorkomt vlekken en tandsteen.
  • Voorkomt gaatjes.
  • Herstelt tandglazuur.

Ingrediënten: calciumcarbonaat, xylitol, magnesiumstearaat, natriumbicarbonaat, natriumcocoylisethionaat, croscarmellose natrium, aloë vera, acaciagom, pepermunt, fluoride (alleen in Stark’s originel met fluoride).

Hoe werkt Stark's

is that understooth.

Bite it.

Stop een tablet in je mond en bijt erop zodat het uit elkaar valt.

Dip it.

Maak je tandenborstel nat onder de kraan.

Brush it.

Poetsen maar!

Het beste voor jou

én de wereld.

Geen water, dus geen verspilling.

Stark’s is eigenlijk gewoon tandpasta, alleen dan zónder het toegevoegde water. Stap je over? Dan bespaar je jaarlijks … liter water!

Kleinere verpakking, dus minder uitstoot.

Nog leuker? Geen water betekent ook kleinere verpakkingen waardoor CO2 uitstoot wordt verminderd tijdens transport.

Geen plastic, dus geen vervuiling.

Jaarlijks belanden er 1.5 miljoen plastic tandpasta tubes in de prullenbak. Bij Stark’s geen plastic, maar 100% recyclebaar karton. 

100% goed voor jou en voor de dieren.

Al onze producten worden volledig gemaakt van ingrediënten uit de natuur, zijn vegan, en komt er geen dierenleed aan te pas!