Veelgestelde vragen

wij geven antwoord.

De tandpasta tabletten van Stark’s zijn super makkelijk in je gebruik! Je stopt simpelweg een tablet in je mond, en bijt erop zodat het uit elkaar valt. Vervolgens volg je de stappen zoals bij reguliere tandpasta; je maakt je tandenborstel nat onder de kraan en poetsen maar!

Onze tandpasta tabletten zijn gemaakt van 100% natuurlijk ingrediënten. Beide varianten zijn gemaakt van calciumcarbonaat, xylitol, magnesiumstearaat, natriumbicarbonaat, natriumcocoylisethionaat, croscarmellose natrium, aloë vera, acaciagom en pepermunt. De fluoride tabletten bevatten logischerwijs ook fluorideeen mineraal die je tanden extra bescherming geeft en tandbederf tegen gaat. 

Stark’s heeft twee verschillende tandpasta tabletten; een zonder en een mét fluoride.

Fluoride beschermt wetenschappelijk bewezen de tanden, versterkt je tandglazuur versterkt en voorkomt gaatjes. Dit mineraal is een lichaamseigen stof en 100% natuurlijk. In grote hoeveelheden kan fluoride echter schadelijk zijn voor ons lichaam en daarom kiezen sommige mensen voor een tandpasta zonder dit ingrediënt. Onze tabletten bevatten 1500 parts per million fluoride en zijn volledig veilig. 

Als je zwanger bent, raden wij onze fluoride vrije variant aan.

Elke Stark’s verpakking bevat 65 tabletten. Met elk tablet kun je één keer poetsen. Met één verpakking kun je dus ruim een maand vooruit. Even lang als met een tube tandpasta.

Voor een overzicht van de verkooppunten kun je hier kijken.

Wij hebben twee producten in het assortiment; tandpasta tabletten mét fluoride en tabletten zonder fluoride.

De verpakkingen zijn gemaakt van 100% karton.

De verpakkingen zijn gemaakt van karton en kunnen milieubewust worden weggegooid in de papierbak.

De tandpasta tabletten kun je net als reguliere tandpasta bewaren op kamertemperatuur.

Onze tabletten zijn vergelijkbaar – al dan niet beter – dan reguliere tandpasta’s. Stark’s is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die bewezen vlekken en tandsteen verwijderen en voorkomen, gaatjes tegengaan, tandglazuur herstellen en zorgen voor een frisse adem. Kortom: alles wat je zoekt in een tandpasta!
Het grote verschil is dat er geen water is toegevoegd aan de tabletten. Een stuk duurzamer dus!

Onze tabletten hebben een vegan keurmerk.

Stark’s tandpasta tabletten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en dus goed voor jou. Daarnaast bevatten de tabletten geen water én worden ze niet verpakt in plastic. Kies je voor tabletten, dan kies je dus voor het beste voor jezelf en voor duurzaamheid; geen waterverspilling, geen plastic waste én doordat je even lang doet met de tabletten als met reguliere tandpasta in een tube, maar de verpakking kleiner zijn wordt er ook nog eens op CO2 bespaart tijdens het vervoer! 

Stark’s tandpasta tabletten bevatten geen water én worden niet verpakt in plastic. Kies je voor tabletten, dan kies je dus voor duurzaamheid; geen waterverspilling, geen plastic waste én doordat je even lang doet met de tabletten als met reguliere tandpasta, maar de verpakking kleiner zijn wordt er ook nog eens op CO2 bespaart tijdens het vervoer!

Ja!

Ja! De tabletten zijn 100% gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Wij raden aan de tabletten te gebruiken voor personen vanaf 6 jaar oud, vanwege inslikgevaar.

Ja. In de verpakking en de tabletten zit geen water. Dit maakt de verpakking kleiner en makkelijk mee te nemen op reis en zorgt ervoor dat ze gewoon meekunnen in het vliegtuig.

Nee. Stark’s is 100% dierproefvrij.